Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
(4086 niezalogowanych)
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Może Kolega by się odważył
Gwarantuje,ze ja raczej nie bywam w takich miejscach .
Zgłoś wpis
107 Postów
Easy Rider
(Hells Angel)
Stary wyjadacz
Schat_je napisał:
Może Kolega by się odważył
Gwarantuje,ze ja raczej nie bywam w takich miejscach .

A to chyba dobrze....dla tych miejsc oczywiscie
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Oczywiście, jestem zbyt wybredna...
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
A przepraszam czy kolezanke ktos gdzies kiedys zapraszal ze tak sie chamsko wcina pomiedzy wodke a zakaske?
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
"Zaproszenie" zostalo zignorowane, rozumiem, że to dlatego teraz takie odzywki kolegi...
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
Ale zaproszenia nigdy nie bylo bo takie pyskate panny niech lepiej siedza z kotem w domu
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Zdecydowanie wolę psy, chociaż nic nie mam przeciwko kotom.
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
Laska ale co mnie to moze interesowac co ty wolisz??? Jak dla mnie to mozesz nawet miec hodowle
dzdzownic pod łóżkiem. I plizzz nie wtracaj sie jak dorosli rozmawiaja OK.
Zgłoś wpis

(MalutkaNiepokorna)
Początkujacy
Tornado,byl w Amsterdamie lokal polski,ale niestety bardzo szybko zostal zamkniety,bo zrobila sie tam mentownia ...Przykre,a szkoda.Czesko-slowacki bar jakos funkcjonuje ,w samym srodku miasta,bez zadnych dziwnych klimatow..Chociaz dawno tam nie bylam,wiec moze cos sie zmienilo...

Marek,tys gadula na forum i z latajacym holendrem w dyskusje sie wdajesz,co ma postow wiadomego rodzaju ponad 600?? Przecie to jak walka z wiatrakami Don Kichota.....badz mitologiczna syzyfowa praca
A fakt,malo miejsc w Amsterdamie z naprawde dobrym klimatem...i tez pamietam czasy Waterhola na starej miejscowce.Tam bylo zdecydowanie lepiej.Na Leidseplein turystycznie sie zrobilo
Pozdrowionka
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Latający H. się odezwał... postów co prawda tym razem jeszcze nie ma 600, ale pomarudzi jeszcze troche to i ich liczba od razu PODROSNIE...

W tym barze czesko-słowackim CELKOM PEKNE, przynajmniej ostatnio, bo wczesniej go nie znałam
Zgłoś wpis

Bliżej nas